Phalaenopsis

Ofwel Vlinderorchidee, chique én trendy

De Phalaenopsis of Vlinderorchidee is onder consumenten bijzonder populair. Het is een stijlicoon met een elegante en chique uitstraling, die tegelijkertijd past in trendy en moderne interieurs. Dat de plant buitengewoon eenvoudig te verzorgen is, maakt dat deze past in elk druk gezinsleven.

Wooning Orchids biedt jaarrond een grote collectie in twee kwaliteiten: Exclusive en Essential. Daarnaast beschikken wij over een duurzame Phalaenopsis lijn. Zie hieronder een greep uit ons assortiment. Wilt u meer weten, neem dan contact op met het verkoopteam van Orchids Services of kijk op FloraXchange.

Ons assortiment

Aan de hand van strenge selectie eisen hebben wij een assortiment van meer dan 30 verschillende soorten Phalaenopsis gevormd. Hieronder een greep uit ons assortiment.

Purple Rain

special

Ferrara

York

Andorra

special

London

Merona

special

Alassio

Denver

Narbonne

Pretoria

Bloomington

Kendall

Leeds

Washington

Hollywood

San Francisco

Montreux

Dawson

Onze concepten

 

Deze Phalaenopsis-lijn zet in op duurzaamheid. Het Phalaenature concept is ontstaan vanuit de gedachte het gebruik van plastic terug te dringen. Er wordt niet alleen gelet op de teelt, ook het verpakkingsmateriaal is meegenomen in deze gedachtegang.

De potcover en het etiket van de Phalaenature-lijn zijn beide van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt. Zowel de potcover als het etiket kunnen bij het oud papier om gerecycled te worden. Wat betreft de hoezen zijn er twee opties mogelijk. Een bioplastic hoes gemaakt van zetmeel en een papieren hoes. De bioplastic hoes is composteerbaar en kan in de groene afvalbak worden gedeponeerd. De papieren hoes kan met het oud papier mee. De Phalaenature orchideeën zijn alleen in een kartonnen tray verkrijgbaar.

Orchids Services is de exclusieve leverancier van Phalaenature.