Over ons

Maak kennis met Wooning Orchids

Wooning Orchids is een moderne orchideeënkwekerij van negen hectare, gevestigd in Bleiswijk, Zuid-Holland. Al vier decennia leveren wij orchideeën over heel Europa.

Flexibiliteit

Ons bedrijf is uw betrouwbare partner voor grote en kleine aantallen Bamboe orchideeen (Dendrobium nobile) en Phalaenopsis (Vlinderorchidee). Daarbij ligt de focus op planten met toegevoegde waarde. Met verschillende sorteringen én met vernieuwende creaties bieden we consumenten in Europa continue een aantrekkelijk product.

Meerwaarde voor elke schakel

Met onze creaties creëren we meerwaarde voor iedere schakel in de keten. Expertise op het gebied van interieur- en modetrends maakt Wooning Orchids dé partner voor een Dendrobium Nobilé of Phalaenopsis met toegevoegde waarde.

Hoge en middensegment

Ons enthousiaste team zet zich elke dag in om adequaat in te spelen op de wensen van onze klanten. Dankzij een geavanceerd logistiek systeem kunnen wij namelijk altijd snel en nauwgezet leveren. Afnemers in het hoge en middensegment van de markt waarderen ons om onze betrouwbaarheid. Dat zien zij terug in de kwaliteit en het aanbod van de planten, het nakomen van afspraken en heldere communicatie.

Benefits of Nature

Wooning Orchids is aangesloten bij Benefits of Nature. Wij zijn continue bezig met het verduurzamen van het bedrijf. Denk hierbij aan onze producten, verpakkingen en bedrijfsprocessen. Ons doel is om onze footprint zo klein mogelijk te maken. Uiteindelijk willen we de consument voorzien van mooie, gezonde en eerlijke orchideeën. Een plant zonder gedoe.

MPS-Certificering

Onze MPS-certificering verzekert dat wij rekening houden met milieu, mens en maatschappij. Zo zijn wij eerlijk en open over onze teeltwijze, wordt onze kwaliteit en betrouwbaarheid regelmatig getoetst en investeren wij maximaal in duurzaam ondernemen. Met het label voldoen wij aan alle eisen die onze afnemers stellen. Als u zaken met ons doet, weet u daarom zeker dat milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten zijn geborgd.

Your style

Onze pay-off is ‘your style’. Dit refereert aan ons goed ontwikkelde gevoel voor de eigen stijl van consumenten, maar illustreert eveneens onze aanpak. Omdat we de juiste kennis en ervaring in huis hebben, kunnen wij voortdurend inspelen op úw wensen.

Status

A+

Nummer

600144

Certificeringen

 

  • MPS-ABC
  • MPS-GAP
  • MPS-Quality