Dendrobium nobile

Ofwel Bamboe orchidee, een bijzondere blikvanger

Bijzondere blikvanger

De Bamboe orchidee (of Dendrobium nobile) komt oorspronkelijk uit Azië. Met zijn vele bloemen geeft deze blikvanger elk interieur een mooie twist. De verzorging is bovendien heel eenvoudig, wat hem geliefd maakt bij consumenten.

Aanbod

Wooning Orchids biedt diverse kleuren Bamboe orchideeën aan in verschillende kwaliteitslijnen. De kleuren lopen uiteen van wit tot violet-paars. Wilt u klanten verrassen met deze bijzondere orchidee? Het aanbod is op FloraXchange te vinden.

Assortiment

Aan de hand van een strenge selectie hebben wij een assortiment van 8 soorten Dendrobium nobile samengesteld.

Concepten

Bamboo Orchid is hét consumentenmerk voor Dendrobium nobile.

De naam helpt de consument de plantnaam onthouden en zal mond-tot-mondreclame stimuleren. Bamboo Orchid speelt in op de manier waarop men naar interieurstyling kijkt, op basis van kleur en stijl. Daarom zijn de verschillende variëteiten ondergebracht in kleurthema’s. Aan de kleurthema’s is een betekenis gekoppeld.

Een botanische orchidee? Jazeker! Wij vinden ongerepte natuur prachtig, zo ook onze orchideeën waarbij wij de natuur haar gang hebben laten gaan. De Botanic Orchids zijn planten met een wilderige look. Precies zoals de natuur bedoeld heeft.

De natuur bepaalt zelf hoe de plant uiteindelijk zijn vorm krijgt. Een Botanic Orchid heeft een sterke eigen wil om op zijn manier te groeien en te bloeien. Hoezo zouden wij in de weg gaan staan? De natuur is immers prachtig zoals zij is.