Bamboe orchidee

Ofwel Dendrobium nobile, een bijzondere blikvanger

De Bamboe orchidee (of Dendrobium nobile) komt oorspronkelijk uit Azië. Met zijn vele bloemen geeft deze blikvanger elk interieur een mooie twist. De verzorging is bovendien heel eenvoudig, wat hem geliefd maakt bij consumenten.

Wooning Orchids biedt diverse kleuren Bamboe orchideeën aan in verschillende kwaliteitslijnen. De kleuren lopen uiteen van wit tot violet-paars. Wilt u klanten verrassen met deze bijzondere orchidee? Kijk gerust verder om een indruk te krijgen van onze collectie.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met onze verkoop.

Ons assortiment

Aan de hand van een strenge selectie hebben wij een assortiment van 8 soorten samengesteld.

Pommery

Kumiko

Wonderful

Harukaze

Firebird

Chyomi

Apollon

Akatsuki

De Bamboo Orchid is het consumentenmerk voor Dendrobium nobile. Dit nieuwe merk gaat de consument helpen de plantnaam te onthouden en de bekendheid van het product vergroten. De Bamboo Orchid speelt in op de manier waarop men naar interieurstyling kijkt, op basis van kleur en stijl. Daarom zijn de verschillende variëteiten ondergebracht in kleurthema’s. Ieder thema met zijn eigen sfeer en beleving

Bamboe orchideeën in unieke kleuren door de exclusieve samenwerking met Make-Upz® van GreenCre8. De bamboe orchideeën worden op een unieke wijze gedecoreerd. Softe kleuren, harde kleuren of meerdere kleuren op de orchidee, er is van alles mogelijk.

Bij de Make-Upz® worden materialen gebruikt die niet schadelijk zijn voor de planten en bloemen. Make-Upz® planten zijn uitvoerig getest bij officiële keuringsinstanties op transport, winkelvloer en consumenten houdbaarheid.

Een botanische orchidee? Jazeker! Wij vinden ongerepte natuur prachtig, zo ook de Botanic Orchids waarbij wij de natuur haar gang hebben laten gaan. De Botanic Orchids zijn planten met een wilderige look. Precies zoals de natuur bedoeld heeft.

De natuur bepaalt zelf hoe de plant uiteindelijk zijn vorm krijgt. Een Botanic Orchid heeft een sterke eigen wil om op zijn manier te groeien en te bloeien. Hoezo zouden wij in de weg gaan staan? De natuur is immers prachtig zoals zij is.

SEA OF FLOWERS

Het concept “Sea Of Flowers” is in het leven geroepen om voor iedere schakel de verkoopperiode te vergroten. De bloemen van de bamboe orchidee springen in rap tempo open, daarom is het nog wel eens een uitdaging om de orchidee op precies het juiste moment in de winkels te krijgen. Soms is de bamboe orchidee dan al bloeiend.

Door de bamboe orchidee tien dagen voor bloei te leveren tackelen wij dit probleem. De verkoopperiode wordt voor iedereen langer, hierdoor zal er minder derving plaatsvinden. Dit gaat gepaard met een etiket waarop de bloei duidelijk wordt getoond.

Wanneer de Nobile in een eerder stadium de winkels verlaat zal de consument er thuis langer plezier van hebben. Bovendien maken zij zo de groei en ontwikkeling van de plant mee, wat past in de hedendaagse trend.