Welkom

Wooning Orchids is een moderne orchideeënkwekerij van negen hectare, gevestigd in Bleiswijk (Nederland). U kunt bij ons terecht voor Vlinder- en Bamboe orchideeën. Al vier decennia leveren wij orchideeën over heel Europa.

Your style

Wooning Orchids luistert naar uw wensen. Onze orchideeën Phalaenopsis (Vlinderorchidee) en Dendrobium Nobilé (Bamboe orchidee) zijn perfect afgestemd op de behoeften van de klanten in het hoge en middensegment van de markt.

Wij leveren grote en kleine aantallen, zonder of met toegevoegde waarde. Dat levert bijzondere creaties op, die meerwaarde bieden aan elke schakel in de keten. Klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid in de breedste zin van het woord.

Onze pay-off is ‘your style’. Dit refereert aan ons goed ontwikkelde gevoel voor de eigen stijl van consumenten, maar illustreert eveneens onze aanpak. Omdat we de juiste kennis en ervaring in huis hebben, kunnen wij voortdurend inspelen op úw wensen.

Verkoopteam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bespreek de diverse mogelijkheden met ons verkoopteam.

Workshops

Creatief aan de slag met de prachtige orchideeën? Met enige regelmaat verzorgen wij workshops.

Nieuws

Winkel aan de kwekerij stopt

Helaas moeten wij u mededelen dat onze winkel aan de kwekerij is gestopt. Na ruim een jaar is besloten dat dit project geen doorgang meer kan vinden. We willen onze bezoekers van het afgelopen jaar hartelijk bedanken voor de interesse in ons en de orchideeën. Mocht u...

Lees meer

Wooning Orchids trots lid van Benefits of Nature

Wooning Orchids uit Bleiswijk is per 1 september lid van Benefits of Nature. Het bedrijf was op zoek naar initiatieven op het gebied van tuinbouw en duurzaamheid en werd volgens Niels van Houten aangesproken door de combinatie van footprintcalculatie, het...

Lees meer

Social

Onze agenda

  • 12 september 2018 – Orchid Plaza Royal FloraHolland Naaldwijk
  • 7, 8 en 9 november 2018 – Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer

Bedrijfsarrangementen

Onze orchideeën laten uw ruimte sieren.